Code error?

A selection of BBCodes for use on your phpBB3 Forums.
JONAS
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Mon Sep 07, 2009 7:53 pm
Your Forum/Website URL: http://

Code error?

Postby JONAS » Sun May 09, 2010 8:37 pm

Hi, I'm using Subsilver2 phpbb3 (not the latest version update, but the last one), when I try to add BB codes (custom ie. colour/font etc), when I save, it refuses saying I already have them on my site?

But they aren't in the BB code list, or the posting_button template?

I know I have them as standard, but I was able to add them some months ago (changed my mind then and didn't), why is this?

Others I add now simply don't work.

Thanks

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: Code error?

Postby cisco007 » Wed May 12, 2010 1:40 am

what version did you say you are using?
Image
Image

JONAS
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Mon Sep 07, 2009 7:53 pm
Your Forum/Website URL: http://

Re: Code error?

Postby JONAS » Wed May 12, 2010 8:07 am

Not the latest version of phpbb3- I've yet to update to the newest version.

Surely that won't affect the custom BBcode error?

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: Code error?

Postby cisco007 » Wed May 12, 2010 3:02 pm

well maybe! if you are trying to add bbcodes, that are already hardcoded to the phpbb files, that is why i was asking what version, 3.0.5, 3.0.6, 3.0.7, or 3.0.7-PL1?
Image
Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


JONAS
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Mon Sep 07, 2009 7:53 pm
Your Forum/Website URL: http://

Re: Code error?

Postby JONAS » Wed May 12, 2010 4:03 pm

3.0.5

Thanks

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: Code error?

Postby cisco007 » Wed May 12, 2010 7:11 pm

i really don't know how you were able to do it before, if the bbcodes are harcoded, don't see how you could add them again or why you would want to, but if you want to add them, just change the bbcode name a little, by at least adding a 1 like color1 or something! other than that I don't know how you could add them if they are already there!
Image
Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.



Return to “PhpBB3 BBCodes”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests