ModphpBB3 1.0.6

Get Announcements on ModphpBB3 in here. Please do not post questions regarding ModphpBB3 in here.
User avatar
nextgen
Forum Member
Forum Member
Posts: 72
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:36 am
Location: Maryland
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby nextgen » Fri Dec 18, 2009 9:39 pm

Not yet, do you want me to turn debug on to see if it shows ?

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby LDM » Fri Dec 18, 2009 9:44 pm

Well its okay on the test site so if you got no issues it should be okay. zui had a few problems in another thread and just wondered if its installing okay on other servers.
Image

Image

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby LDM » Sun Dec 20, 2009 3:14 pm

Updated Demo Forum on Demo page here to later version. Portal version coming soon.
Image

Image

User avatar
nextgen
Forum Member
Forum Member
Posts: 72
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:36 am
Location: Maryland
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby nextgen » Thu Dec 24, 2009 2:08 am

LDM wrote:Cheers nextgen, Merry Christmas, did you get any probs with headers sent error?

Buddy the header already sent error has just popped up, but just once and i cannot get it to pop up again no matter what i do. I was editing the profile and when i went to return to the index it reared its head just that one time. What do you think of that ?

I have all debugs active trying to make it show again but not shown itself again as of yet.

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
nextgen
Forum Member
Forum Member
Posts: 72
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:36 am
Location: Maryland
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby nextgen » Thu Dec 24, 2009 2:11 am

Here are the 2 sites i have it set up on, maybe a new user setting up an account will see the error, just guessing.

http://www.funnysexysports.com
http://www.baltimore-sports.com

On a side note, this version blows away all previous versions made here. I usually want to add more to any forum i make but this one has everything i need. Is a true one install complete site. Great work my friends.

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby cisco007 » Thu Dec 24, 2009 2:19 am

I think i found a solution to this error!

Code: Select all

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 64: Division by zero
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4263: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4265: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4266: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4267: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)


find this:

Code: Select all

$posts_per_topic = $total_posts / $total_topics;

around line 64

replace with:

Code: Select all

$posts_per_topic = (!empty($total_topics)) ? $total_posts / $total_topics : '';


see if that works!
Image
Image

User avatar
nextgen
Forum Member
Forum Member
Posts: 72
Joined: Sat Dec 13, 2008 8:36 am
Location: Maryland
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby nextgen » Thu Dec 24, 2009 2:30 am

this is in the functions.php right ?

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby cisco007 » Thu Dec 24, 2009 2:48 am

sorry no, according to the errors it's in the index.php!
Image
Image

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: ModphpBB3 1.0.6

Postby LDM » Thu Dec 24, 2009 12:15 pm

nextgen, is that error only with debug on or is it something that will affect all those downloaded the most recent one?
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.



Return to “Announcements”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests