Page 2 of 3

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 11:39 am
by LDM

Latest post of the previous page:

hmm, not seen it not showing on there before, not really thought about it before to be honest.

Is it showing on your site spider?

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 11:45 am
by spiderpig2503
It shows as in the image ive posted just a grey box. If you click on it it takes you to your user control panel. so i dont know if it is supposed to be your avatar or not

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 11:55 am
by LDM
I think it should be the avatar, if it isn't meant to be, I'm sure it should be.

I've had a look on the board 3 site, and see a user had the problem but had older template files. I have downloaded the portal again, file merged the user menu and they are identical, so quite confused why it doesn't show.

Will have a closer look into it later.

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 12:31 pm
by spiderpig2503
I had a look thorough the settings and couldnt find anything but noticed the grey square gets its image here /styles/prosilver/theme/images/no_avatar.gif so it must be a avatar but cant see why its using no avatar image

Found the code and it seems ok
<!-- IF B3P_AVATAR_IMG -->
<a href="{U_PROFILE}">{B3P_AVATAR_IMG}</a>
<!-- ELSEIF $NO_AVATAR_IMG -->
<a href="{U_PROFILE}"><img src="{T_THEME_PATH}{$NO_AVATAR_IMG}" alt="" /></a>
<!-- ENDIF -->

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 12:46 pm
by LDM

Code: Select all

{B3P_AVATAR_IMG}
is the code that should be your avatar, but don't recall seeing that anywhere else within files so not too sure. It is not seeing your avatar so putting in the default one

Code: Select all

<!-- ELSEIF $NO_AVATAR_IMG -->
<a href="{U_PROFILE}"><img src="{T_THEME_PATH}{$NO_AVATAR_IMG}" alt="" /></a>
<!-- ENDIF -->

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 12:56 pm
by LDM
Ok have looked in user_menu.php in portal/block and can see the issue.

I will change the download version of the portal and thanks to mgb67 for flagging the issue (and to spider for helping out)

If you are running the portal version unzip and upload the block folder to root/portal, and let me know if that fixes it?
block.zip

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 1:39 pm
by spiderpig2503
Thats solved the problem all working now on the portal.

One thing i have noticed on our new forum is that the view active topics dosent work, View new posts & unread posts work.

I think it might be something to do with permisions as it shows global announcements only

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 1:41 pm
by LDM
It could be permissions to use search function or your search index may need building within acp.

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 3:35 pm
by mgb67
I have uploaded the new block, and it works fine :-)

Many thanks to LDM and spiderpig for the help..

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Tue Apr 20, 2010 4:20 pm
by mgb67
I found another little "bug"

If you take the whole blockfolder and overwrite the old one, then the gallery blocks of the portal wont work anymore. I have been in the ACP and it should work because everything is set to show??

What i have done instead to solve the Avatar issue, is to just copy user_menu.php over from your zipfile..

Re: Prosilver Special Edition question

Posted: Sun Apr 25, 2010 12:19 pm
by Ish
Yep... I did like mgb67 and it works fine. thanks dude.
xD