Set proSilver to Fixed Width

Tips & Tricks to use on your phpBB3 Forum.
User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Sun Nov 08, 2009 11:09 pm

Is there a css width within .round within your content.css file?
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am
Your Forum/Website URL: http://phpbbmexico.com

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby cisco007 » Sun Nov 08, 2009 11:09 pm

that doesn't look like the correct area for the edits, the edit is below this section!

Code: Select all

/* Main blocks
---------------------------------------- */
Image
Image

a-friend
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Sun Nov 08, 2009 9:48 am
Your Forum/Website URL: http://

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby a-friend » Mon Nov 09, 2009 12:42 pm

LDM wrote:Is there a css width within .round within your content.css file?


My content file does not have a .round section at all

cisco007 wrote:that doesn't look like the correct area for the edits, the edit is below this section!

Code: Select all

/* Main blocks
---------------------------------------- */


As for my edits they are below main blocks as per the instructions hence it working for all but the background

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Mon Nov 09, 2009 1:42 pm

It looks to me that .round controls that, is it within colours.css?
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


a-friend
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Sun Nov 08, 2009 9:48 am
Your Forum/Website URL: http://

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby a-friend » Mon Nov 09, 2009 2:44 pm

First job done... found it

Code: Select all

.round {
     background-color: #ECF3DA;
    background-image:("{T_THEME_PATH}/images/bg_round.jpg");
    background-repeat: repeat-x;
    width: 80%;
    margin-top: 20px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    padding-top: 40px;
    border-color: #FF9900;
    border-style: solid ;
    border-width: 1px;


Any idea what i change?

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Mon Nov 09, 2009 2:48 pm

Change width: 80%; to width: 800px;

or whatever width you are trying to achieve.
Image

Image

a-friend
Forum Member
Forum Member
Posts: 8
Joined: Sun Nov 08, 2009 9:48 am
Your Forum/Website URL: http://

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby a-friend » Mon Nov 09, 2009 3:10 pm

YOU ROCK!!!!!!!!!!!!

That was it!

I never thought to look in colours!

A millions thanks

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Mon Nov 09, 2009 4:25 pm

No worries mate, glad it's sorted, we got there in the end.
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.



Return to “PhpBB3 Tips & Tricks”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest