Set proSilver to Fixed Width

Tips & Tricks to use on your phpBB3 Forum.
User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Fri Feb 06, 2009 3:59 pm

Download the attachment, unzip it, upload the files via ftp to your root/styles/prosilver/theme folder.

Go to ACP- Styles - Themes - Refresh Cache on prosilver.

Remember, Donating is not compulsory but if you want to send a donation in, the link is HERE :good:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
nedu
Forum Member
Forum Member
Posts: 14
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:15 pm
Your Forum/Website URL: http://www.romsdc.ro/304
Location: Bucharest
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby nedu » Fri Feb 06, 2009 4:13 pm

I completed all the steps.
Just take a look here, there is no change. The width is 100%.
Nothing to do. So farr. I hope that will be better next time.
I deleted the cache, I refreshed the cache, I have done everything, I have pushed all the buttons there :grin:
but no way to change something.
What else to do?

www.romsdc.ro/forum

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Fri Feb 06, 2009 4:26 pm

It is at 950px as you had mentioned, did you want it smaller than that.
Image

Image

User avatar
nedu
Forum Member
Forum Member
Posts: 14
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:15 pm
Your Forum/Website URL: http://www.romsdc.ro/304
Location: Bucharest
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby nedu » Fri Feb 06, 2009 4:41 pm

LDM wrote:It is at 950px as you had mentioned, did you want it smaller than that.

OK
Now it is working fine.
I am wondering how to have the same feature like on your forum to click on a small thumbnail and to
have that black overlayer with a bigger image.
At the matter fact, I like your style :yahoo:
As you can see I used that link to paypal...
When it will be necessary I will use it again :hello:

just one
nedu

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Fri Feb 06, 2009 4:52 pm

The image attachment mod you mention is 'Highslide Image Attachment' Mod for phpBB. I would find the link for it, but phpBB is down still after the hack on their phpList script. I don't recall the authors site that put the Highslide mod together.
Image

Image

aityahia
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Sun Mar 29, 2009 4:11 pm
Your Forum/Website URL: http://

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby aityahia » Sun Mar 29, 2009 4:43 pm

i have the same problem i want to fixe the width to 950px and it's stay 100%
i have changed the wrap id in common CSS .

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Sun Mar 29, 2009 5:01 pm

LDM wrote:Refresh your theme and templates in admin.
Image

Image

deathace
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Tue May 26, 2009 9:47 pm
Your Forum/Website URL: http://rahafoorum.ee

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby deathace » Tue May 26, 2009 11:04 pm

Thanks, works like a charm!

jchall
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Wed Aug 12, 2009 10:42 am
Your Forum/Website URL: http://
Location: Raleigh, NC

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby jchall » Wed Aug 12, 2009 10:50 am

Thank you LDM! After 3 hours of reading posts on the phpbb site and Googling quite a few other sites, I finally stumbled upon this thread and was able to successfully change my forum to a fixed width. I knew that it couldn't be THAT complicated and that I was probably missing something very simple. It was the template refresh--every other thread simply stated to refresh the theme.

Once again, thanks so much!

Jon

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: Set proSilver to Fixed Width

Postby LDM » Wed Aug 12, 2009 6:38 pm

Glad it helped Jon :good:
Image

Image

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.



Return to “PhpBB3 Tips & Tricks”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests