Set proSilver to Fixed Width

Tips & Tricks to use on your phpBB3 Forum.
User avatar
nedu
Forum Member
Forum Member
Posts: 14
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:15 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by nedu » Fri Feb 06, 2009 3:46 pm

Latest post of the previous page:

Nothing hidden in my proposal.
I intend to pay you if you can explain me how to do some changes on my forum.
Is this possible?
It is simpe to understand my proposal, I think.
But I want to see some results on my phpBB3.04 version.
http://www.romsdc.ro/forum
So farr, nothing was working.
I intend to have fixed width [950px]
I intend to have that nice feature with bigger image on click in an over-layer as in your forum.
And that's all... Folks... :D
For now...

Regards.
nedu

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by LDM » Fri Feb 06, 2009 3:59 pm

Download the attachment, unzip it, upload the files via ftp to your root/styles/prosilver/theme folder.

Go to ACP- Styles - Themes - Refresh Cache on prosilver.

Remember, Donating is not compulsory but if you want to send a donation in, the link is HERE :good:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
nedu
Forum Member
Forum Member
Posts: 14
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:15 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by nedu » Fri Feb 06, 2009 4:13 pm

I completed all the steps.
Just take a look here, there is no change. The width is 100%.
Nothing to do. So farr. I hope that will be better next time.
I deleted the cache, I refreshed the cache, I have done everything, I have pushed all the buttons there :grin:
but no way to change something.
What else to do?

www.romsdc.ro/forum

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by LDM » Fri Feb 06, 2009 4:26 pm

It is at 950px as you had mentioned, did you want it smaller than that.

User avatar
nedu
Forum Member
Forum Member
Posts: 14
Joined: Fri Feb 06, 2009 12:15 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by nedu » Fri Feb 06, 2009 4:41 pm

LDM wrote:It is at 950px as you had mentioned, did you want it smaller than that.
OK
Now it is working fine.
I am wondering how to have the same feature like on your forum to click on a small thumbnail and to
have that black overlayer with a bigger image.
At the matter fact, I like your style :yahoo:
As you can see I used that link to paypal...
When it will be necessary I will use it again :hello:

just one
nedu

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by LDM » Fri Feb 06, 2009 4:52 pm

The image attachment mod you mention is 'Highslide Image Attachment' Mod for phpBB. I would find the link for it, but phpBB is down still after the hack on their phpList script. I don't recall the authors site that put the Highslide mod together.

aityahia
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Sun Mar 29, 2009 4:11 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by aityahia » Sun Mar 29, 2009 4:43 pm

i have the same problem i want to fixe the width to 950px and it's stay 100%
i have changed the wrap id in common CSS .

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by LDM » Sun Mar 29, 2009 5:01 pm

LDM wrote: Refresh your theme and templates in admin.

deathace
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Tue May 26, 2009 9:47 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by deathace » Tue May 26, 2009 11:04 pm

Thanks, works like a charm!

jchall
Forum Member
Forum Member
Posts: 1
Joined: Wed Aug 12, 2009 10:42 am

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by jchall » Wed Aug 12, 2009 10:50 am

Thank you LDM! After 3 hours of reading posts on the phpbb site and Googling quite a few other sites, I finally stumbled upon this thread and was able to successfully change my forum to a fixed width. I knew that it couldn't be THAT complicated and that I was probably missing something very simple. It was the template refresh--every other thread simply stated to refresh the theme.

Once again, thanks so much!

Jon

User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm

Re: Set proSilver to Fixed Width

Post by LDM » Wed Aug 12, 2009 6:38 pm

Glad it helped Jon :good:

Post Reply