unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Having trouble installing ModphpBB3 - Post any questions or issues in here.
bierman
Forum Member
Forum Member
Posts: 3
Joined: Wed Apr 13, 2011 11:19 am
Your Forum/Website URL: http://www.pc-bytes.co.za/forum

unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Postby bierman » Wed Apr 13, 2011 11:24 am

HI guys

Can anyone maybe tell me how i can fix this problem, after i updated to the latest version of phpbb3 everytime it tell me i need to install flash player 8 or above, i have 10 installed and other flash things do work but its not working through the arcade.

Must i re-install aracde ?

thanks

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


User avatar
LDM
Site Admin
Site Admin
Posts: 1794
Joined: Thu May 29, 2008 6:51 pm
Your Forum/Website URL: http://
Location: UK
Contact:

Re: unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Postby LDM » Wed Apr 13, 2011 12:21 pm

Welcome bierman, this will sort it: viewtopic.php?f=5&t=2037&start=10#p5522
Image

Image

bierman
Forum Member
Forum Member
Posts: 3
Joined: Wed Apr 13, 2011 11:19 am
Your Forum/Website URL: http://www.pc-bytes.co.za/forum

Re: unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Postby bierman » Wed Apr 13, 2011 12:27 pm

thanks, i think it was the htacess file cause when i did the update it didnt say that the new file is going to merge with the old one or not, will try it and give feedback tks

bierman
Forum Member
Forum Member
Posts: 3
Joined: Wed Apr 13, 2011 11:19 am
Your Forum/Website URL: http://www.pc-bytes.co.za/forum

Re: unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Postby bierman » Wed Apr 13, 2011 3:11 pm

@ LDM thanks

I tried that post and it worked had to copy the htacess file that was in the root into the arcade root under (includes)

thanks a mill

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.


kerwin11
Forum Member
Forum Member
Posts: 2
Joined: Thu Jul 19, 2012 8:16 am
Your Forum/Website URL: http://www.beatsheadphones.biz/
Contact:

Re: unable to play games in ARCADE after update to 3.0.8

Postby kerwin11 » Thu Jul 19, 2012 8:19 am

:yahoo: :yahoo:
this post also help me solve my pro,so thanks for posting.

Disable adblock

This site is supported by ads and donations.
If you see this text you are blocking our ads.
Please consider to support the site.



Return to “ModphpBB3 Installation”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests