How can i install modphpbb3? godaddy hosting.

Having trouble installing ModphpBB3 - Post any questions or issues in here.
Post Reply
BigSlice
Forum Member
Forum Member
Posts: 3
Joined: Tue May 31, 2011 6:20 pm

How can i install modphpbb3? godaddy hosting.

Post by BigSlice » Tue May 31, 2011 6:28 pm

Hey I am looking to install modphpbb3 onto my forum I currently have phpbb3 3.0.8 installed but due to me having no php and mysql knowledge and my html is very very basic. I installed phpbb via godaddys one click applications service. I dont know how to access phpmyadmin or anything :(. Any help would be very much appreciated.

Thanks in advance

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am

Re: How can i install modphpbb3? godaddy hosting.

Post by cisco007 » Thu Jun 02, 2011 4:05 pm

shouldn't you ask godaddy how to reach those areas, not all hosts have the same way to get to those areas!
you will have to ask them first! I really don't know how to help you that way! unless someone here has their hosting with them and know about it!

BigSlice
Forum Member
Forum Member
Posts: 3
Joined: Tue May 31, 2011 6:20 pm

Re: How can i install modphpbb3? godaddy hosting.

Post by BigSlice » Fri Jun 03, 2011 3:37 pm

cisco007 wrote:shouldn't you ask godaddy how to reach those areas, not all hosts have the same way to get to those areas!
you will have to ask them first! I really don't know how to help you that way! unless someone here has their hosting with them and know about it!
Hey thanks for the response I managed to find out how to do what i needed to do but ended up with an sql error :'( I managed to install phpbb 3.0.8 seo and will now try and do the conversion following the guide thats on your site thanks :D hopefully all goes according to plan this time.

User avatar
VoxPopuli
Forum Member
Forum Member
Posts: 12
Joined: Mon May 16, 2011 7:42 pm

Re: How can i install modphpbb3? godaddy hosting.

Post by VoxPopuli » Sun Jun 05, 2011 1:55 pm

Login at GoDaddy, go to your dashboard and after it has loaded in one of the boxes you need to open will be the SQL database options. Create a database, write down the name and path as well as password to the database.

Afterward it will state it will take xxx minutes or hours b4 it's available. I have never had to wait more than 15 minutes and I have 7-8 databases running there.

Post Reply