[phpBB Debug] PHP Notice error

Having trouble installing ModphpBB3 - Post any questions or issues in here.
Post Reply
Rhineus
Forum Member
Forum Member
Posts: 2
Joined: Sun Nov 09, 2008 2:44 am

[phpBB Debug] PHP Notice error

Post by Rhineus » Sat Dec 10, 2011 8:48 am

Hello,

Ok, I done a clean install of the "ModphpBB3 1.0.6 Latest Release (Portal)" and all was going good but when I deleted the user cisco007 (I think that was his name), I got these errors. I was checking every time I did anything to my forum. I did all that was in this thread: modphpbb3 . com/viewtopic.php?f=4&t=2103 but I couldn't get it changed. I love ModphpBB3 but I don't know about this.

I'm getting this on my board:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 107: Division by zero
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4370: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4372: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4373: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4374: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3526)

Rhineus
Forum Member
Forum Member
Posts: 2
Joined: Sun Nov 09, 2008 2:44 am

Re: [phpBB Debug] PHP Notice error

Post by Rhineus » Sat Dec 10, 2011 9:21 am

I just did another clean install and everything's working now, I don't know what was causing the error. Sorry, for posting this. Thanks :-)

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am

Re: [phpBB Debug] PHP Notice error

Post by cisco007 » Sat Dec 17, 2011 2:15 am

that was me you were deleting, since me and LDM created that package, my UN was still there, but the error you got, you will be getting again, i assure you, the fix was posted a long time ago here:
viewtopic.php?p=4564#p4564

Post Reply