Adding an arcade

General topics relating to phpBB3 to be posted in here.
Post Reply
User avatar
shadowslight
Forum Member
Forum Member
Posts: 35
Joined: Mon May 07, 2012 12:20 am

Adding an arcade

Post by shadowslight » Mon May 07, 2012 1:17 am

Hello to all,

I was curious, I am trying to install games on my forum, similar to how you all have the arcade button up top. I have 2 games on there right now and the way i'm doing it is by the custom bb code method. and making a locked thread for each game. I think it would look better presented the way you all have this.

Is there a way to do this effectively?

thanks in advance!

User avatar
cisco007
Staff
Staff
Posts: 501
Joined: Tue Oct 07, 2008 3:44 am

Re: Adding an arcade

Post by cisco007 » Mon May 07, 2012 3:29 am

take a look at this! http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... p=13131624
I see your post! http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=2144396
seems they answered you there already too! :grin: just what i suggested!

User avatar
shadowslight
Forum Member
Forum Member
Posts: 35
Joined: Mon May 07, 2012 12:20 am

Re: Adding an arcade

Post by shadowslight » Tue May 08, 2012 1:32 am

Oh if there were further answers I guess I didn't see them, at the time it seemed cleare as mud. But I will look into this! Thanks! :D

Post Reply